top of page

Mark:
 

Ik ben onlangs bij Ellen van praktijk Appels en Peren geweest In Alphen aan den Rijn voor neurofeedback training om mijn klachten van verminderd denkvermogen en concentratieproblemen aan te pakken.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat het me erg geholpen heeft.

Na de behandelingen merkte ik een aanzienlijke verbetering in mijn cognitieve functies en een aanzienlijke afname van mijn concentratieproblemen.

Ellen was zeer professioneel, deskundig en empathisch tijdens het hele proces. Ik ben echt super tevreden met de resultaten die ik heb behaald en ik zou de neurofeedback training bij ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vergelijkbare klachten ervaart, zoals mensen met Long Covid klachten of FNS (functionele Neurologische stoornis).

Kitty:

De afgelopen periode heb ik het neurofeedback-traject van 40 sessies via praktijk Appels&Peren gevolgd. Dit i.v.m. mijn concentratie- en prikkelverwerkingsproblemen die veroorzaakt worden door long covid.

Het was heel erg fijn dat ik niet wekelijks naar de praktijk hoefde te gaan, maar dat ik de sessies gewoon thuis kon doen. Alleen voor de 0-meting aan het begin en de eindmeting ga je naar de praktijk. Daardoor was het voor mij ook echt te doen om dit traject te volgen en kostte het niet te veel energie. Ellen stuurde mij gedurende het traject regelmatig een berichtje met motiverende woorden en een update over de voortgang. Het contact met Ellen heb ik als zeer fijn ervaren.

De sessies hebben mij zeker geholpen. Ik kan bijvoorbeeld weer muziek luisteren en ook mijn concentratie is vooruit gegaan. Ik ben er nog niet, maar ik heb echt een aantal stappen vooruit kunnen zetten. Ik overweeg om over een aantal maanden wederom een aantal neurofeedback sessies te doen via Ellen.

bottom of page